2010. november 7., vasárnap

Hírek

Nem tudom, hogy ti akartok hetente 2 frisset, mert én már a 17. fejezetnél tartom.Kiraktam 2 szavazást.A másik pedig az, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyiket írjam meg, ha esetleg nem végeznék a nyárig vagy, ha végeznék akkor a másik töri után melyiket írjam meg.

 A vámpír vadász:
Hallie egy szívtipró vámpír fogságába esik.Csakhogy a lányt se kell félteni, mert tudja hogyan védje meg magát.Egy nap megtudja hogy apja sose akart haza menni a lányához, ahogy ígérte.A lány szíve összetört, de Damontól kap egy nyakláncot, ami örökre megváltoztatja az életét.Vámpír vadásszá válik.2 évvel később kezdődik a történet.Hallie betéved abba a városba, ahol az apja él.A város lakói kűzdenek az életben maradásért a vámpírok ellen.Hallie segíti őket a bajban.
Vajon Hallie megbocsájt az apjának?

A szem sötétségének fogságában:
Cady gyermekkorában megátkozta egy boszorkány.Az átok miatt lett a lány vak.Azóta látása helyett a többi érzékszervével látja a világot.Csak akkor kaphatja vissza a látását, ha valaki beleszeret, és ő viszont szereti.Ha az egyik feltétel nem teljesül akkor a lánynak szembe kell néznie a sorsával.Egy nap megkedvel valakit, majd beleszeret.A lánynak meg kell győznie arról a fiút, hogy szereti a lányt.
Vajon hogyan alakul hősünk sorsa?

Elveszett évszakok:
Rachel egy különleges teremtmény, aki nem ember hanem félisten.Egy istennek a lánya, de egy baleset folytán a befagyott folyóba kerül.2226 évvel később kikerül a folyóból, de a világban valami megváltozott.Az évszakok.Mindenhol csak jég és hó van.Egy nap azonban rájön, hogy miért takar mindent hó és jég.Tudja, hogy helyre kell tennie a világot különben a eljön a világ vége.Barátaival útnak indul, de útjukat próbálják megakadályozni a múlt lényei.
Vajon eljön a világ vége vagy pedig hősünknek fel kell áldoznia valakit egy szép jövőért?

Éjfél:
Annie-t és barátait baleset éri, de valami megváltozott bennük.Képességeik lesznek.Miközben próbálják kideríteni mi történt a városban sok furcsaság történik.A valódi kilétüket titokban tartják a családjuk és a város lakói előtt.Páran megtudták a csapat valódi kilétét.Csakhogy felkeltik az érdeklődést az egyik nagyszerű szervezetnek, akik azon vannak, hogy kiderítsék mi lapul a háttérben.
Vajon hogyan alakulnak a dolgok?

Puszi Abby!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése