2011. július 10., vasárnap

Éjfél 5. fejezet

Az egyetemen:

Másnap reggel Annie még mindig Ray-en gondolkodott. Öltözködés közben is ezen gondolkozott. Miután felöltözött feltette a vállára a táskát, majd bement a konyhába, és gyorsan összeütött magának egy szendvicset. Amint kész lett megette a szendvicset, majd kiment, hogy megnézze a postaládát. Odaérve kinyitotta a postaládát, majd bevitte a leveleket. Megnézte őket. A levelek között megtalálta apjának a levelét. Gondolom válaszol a levelemre, gondolta. Kinyitotta a borítékot, majd elkezdte olvasni azt.
Közbe jött valami, ezért nem tudok ott lenni veled a tárgyaláson.
Édesapád.

Tegnap felhívta a bírót, aki az anyjánál helyezte el, mert az apjának nem volt megfelelő a lakása. Az elmúlt évek alatt viszont sokat változott, és megunta, hogy az anyja nem törődik vele. Amikor rossz társaságba keveredett, akkor nem is ment el érte az anyja. A szomszéd ment el érte a rendőrség. Akkor döntött úgy, hogy el akar menni innen minél messzebbre csak el az anyjától. Tovább nézte a leveleket, majd talált közöttük egy olyat, ami a bankszámláról szólt. Tegnap egy csomó pénzt vett le a bankról. Mivel még az anyja aludt belenézett a táskájába. Kivette a pénztárcáját, majd kinyitotta azt. 5000 dollár volt a pénztárcájában, amit tegnap levett a bankról. Kivette a pénztárcából 1000 dollárt, és utána a kártyája számával letiltatta, hogy ne vehessen le többet. Visszatette a kártyát, majd bement a szobájába, és az egyik fiókjából kivett egy sárga borítékot. Betette a pénzt a borítékba, a borítékot eltette a táskája legrejtettebb helyére. Félt, hogy esetleg megtalálja az anyja. Ezek után kiment a házból, majd felült a biciklijére, és elbiciklizett barátnőjéhez. Amint odaért letette a biciklijét a kapu elé, majd kinyitotta a kapu ajtaját. Az ajtóhoz ment, majd amikor kopogni akart Sabrina kinyitotta az ajtót. Annie meglepődve nézte barátnőjét, akin egy olyan top volt, ami túl kihívó volt az ő számára. De egyáltalán nem látszott rajta, hogy kihívó lenne. Egyszerűen csak jól nézett ki a farmerkabáttal együtt. A haja ki volt engedve. Sosem engedte ki a haját.
- Veled mi történt?- kérdezte barátnőjétől, aki csak vidáman lépdelt mellette.
Sabrina már tegnap kihozta a biciklijét a garázsból, amire fel is ült, hogy letesztelje jól megy. Mindketten felültek a biciklijükre, majd együtt eltekertek az iskolába. Ott Annie még egyszer megkérdezte, hogy mi történt vele.
- Semmi sem történt.Csak kicsit változtatni akartam a stílusomon.- mondta ártatlan fejjel, majd bement a suli folyosójára.
Ott a diákok csodálkozva néztek rá. Mintha egy másik Sabrinát láttak volna az imént.
Jane mielőtt elment volna a suliba felhívta az egyetemet. Az az információ, amit ő tudni akart, nem mondták meg neki. Végül azt csinálta, hogy elővett néhány kihívó ruhadarabot, majd berakta a táskájába. Az párnája alól kivette a pénztárcáját, majd megnézte hány pénz van benne. Sajnos nem volt benne annyi amennyi kellett volna. Elővette a kamu bankkártyáját, majd betette a pénztárcájába. A kamu bankkártyával akármennyi pénzt levehetsz. Eddig még egyszer sem használta, de most vészhelyzet van. Berakta a pénztárcáját a táskába, majd kiment a házból, és elindult az iskolába. Amint odaért bement az iskola folyosójára, ahol meglátta Sabrinát egy nagyon szexi felsőben. Jól nézett ki. Az első órája tesi volt, és azon az órán edzeni fognak. Bement az öltözőbe, majd felvette az edző ruháját. A táskáját betette a szekrénybe, majd a lakattal bezárta azt. Kiment a pályára. Az edzője felkészítette őket, majd utána megméretették magukat, amivel az edző eldönti kik lehetnek a bajnokságon. Mindenki beállt a megfelelő csíkjához, majd amint az edző megfújta a sípját elkezdtek futni. Jane azt a módszert alkalmazta, amint a parkban. Különböző időpontokban gyorsított lassított. A célba másodikként ért be anélkül, hogy használta volna a képességét. Az edző Jane felé vette az irányt.
- Mi van veled Jane?- kérdezte, amire Jane értetlenül nézett rá.- Mindig elsőként értél be. Láttam, hogy hol lassítottál hol pedig gyorsítottál.- magyarázta, majd várta a választ.
- Sajgott a lábam.- magyarázta ki magát, majd bement az öltözőbe, és átöltözött.
Csalódott bennem, gondolta miután kivette a táskáját a szekrényéből. A folyosón a történelem terem felé ment, de útközben meglátta Tylert, aki épp a mosdóból jött ki. Utána akart menni, de ő Annie után ment, és megfogta a lány kezét. Jane a mosdó felé vette az irányt. Ő viszont nem adja fel a harcot ilyen könnyen. Még tartogat egyet s mást a tarsolyában. A mosdóban megvárta amíg becsengetnek. Amikor ez megtörtént kiment a mosdóból, majd a folyosón lassan hangtalanul hagyta el az iskola területét. Utána elkezdett futni. Egyetlen egyszer sem állt meg. Amint a tengerparthoz ért a bankautomatához ment. Ott levett néhány pénzt, majd kifizetett egy kompot. Komppal ment tovább. Az út nagy részét átaludta, majd amint újra parthoz értek leszállt a kompról, és újra elkezdett futni. Csak akkor állt meg, ha az egyetemhez ért. Kinyitotta a bejárati ajtót, majd a női mosdóba ment. Ott gyorsan átöltözött, majd a pultoshoz ment.
- Elnézést!Megtudná nekem mondani, hogy hol van az igazgató?- kérdezte Jane.
A pultos pontos leírást adott, majd abba az irányba ment. Mielőtt az igazgatóhoz ért volna, bement az egyik olyan szobába, ahol a jelentkezési lapokat tartják. Csakhogy az sem volt őrizetlenül. Egy olyan fiú őrizte, aki két évvel lehetett idősebb nála. A haját a vállára tette, majd odament a fiúhoz.
- Hello.... Tom.- olvasta le a nevét a kitűzőjéről.- A főnököm küldött, hogy megnézzem a jelentkezési lapokat.Csak ellenőrizni szeretné őket.- mondta, és közben szexi mozdulatokat tett.
Tom bólintott, majd kinyitotta a bejárati ajtót, és kiment rajta. Őrizni kezdte az ajtót, hogy senki se mehessen be. Jane leült az asztalhoz, majd megkereste Annie Houston jelentkezési lapját. Amint megtalálta gyorsan végig szemlélte rajta a szemeit, majd kiment a szobából. Felvették volna őt, kérdezte saját magától gondolatban. Bement az igazgató irodájába, ahol már várta őt az igazgató.
- Hello.- köszönt oda neki, majd leült a székbe.- Csak szeretném megkérdezni, hogy miért nem vették fel az unokahúgomat, Annie Houstont?- kérdezte, majd az igazgató elővette a mappáját.
- Mert őt már sok bajban is rajta kapták.- mondta hidegen, majd odaadta neki azt a lapot, amire fel volt írva, hogy milyen bajban kapták rajta.
- Ki mondta ezt önnek?- kérdezte még meg gyorsan.
- Az anyja.- válaszolt rá az igazgató, majd Jane visszaadta neki a mappát.
Távozott az igazgató irodájából, és ezt követően lement a mosdóba, és átöltözött. Elhagyta az egyetem területét, majd újra futni kezdett. Úgy ment haza, ahogy idejött.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Feltettem a mágikus gyűrű átka 2/3-at, gondoltam szólok. Remélem komizol! ;) örülnék neki! Puszii, LaMes.

    ui: jó lett a fejid, elolvastam! Így tovább! Gratulálok!

    VálaszTörlés