2011. július 20., szerda

Éjfél 7. fejezet

Bevetés:

Annie az este nem aludt sokat. Csak akkor tudott ő maga is elaludni, ha a hangok elhallgattak a fejében. Reggel még időben kikelt az ágyból, de úgy érezte mindjárt elalszik. Készített magának egy kávét, ami felébresztette őt egy kicsit. Utána megmosta az arcát, majd bement a szobájába, és elkezdett felöltözni. Ezek után még berakta a zenelejátszóját a táskájába, majd elkészített magának egy szendvicset, amit gyorsan meg is evett. Ezt követően kiment a házból, majd felszállt a biciklijére, és elbiciklizett az iskoláig. Amint odaért leszállt a biciklijéről, majd bement az iskola folyosójára. Ott újra visszatértek a hangok, ezért feltette a zenelejátszó fülhallgatóját. Amint elindította a zenét a hangok elhallgattak a fejében. Az irodalom terem felé vette az irányt, majd leült a leghátsó padba. Csengetés után bejött a tanár, ezért kivette a fülhallgatót a füléből. Az órán nem hallotta senkinek se a gondolatát, ezért nyugodtan tudott figyelni az órára. Az óra nagyon hamar eltelt. A menzára ment, ahol elvette a tálcáját. Leült volna Sabrina mellé, ha nem látja meg mellette Teresát, aki eddig rá se nézett. Annie kiment a menzáról, majd ott fogyasztotta el az ételét. Utána visszavitte a tálcát, majd ment a következő órájára. Nagy nehezen végig ülte azt az órát, de a diákok között volt olyan, akinek hallotta a hangját a fejében. Ez egy kicsit zavarta őt, de próbált nem figyelni rá, és minden erejével az órára koncentrált. Az óra után kiment a szabadba, ahol a többi diák tartózkodott. Leült az egyik padra, majd betette a fülébe a fülhallgatót. Csakhogy már ez se volt elég, mert még így is hallotta a többiek gondolatait. Kivette a fülhallgatót, majd kezeit a fejére tette. Nem akarta hallani ezt a sok hangot a fejében. Hirtelen valaki megfogta a kezét, majd elvitte őt onnan, és felmásztak az egyik közeli fára. Megnézte kivitte el őt onnan. Tyler volt az. Fent a fán sokkal könnyebb volt. Nem hallotta azt a sok hangot a fejében csak Tylerét.
- Már jobban vagy?- kérdezte Tyler, majd belenézett Annie kék szemeibe.
- Igen, köszönöm.- válaszolta, és tekintetét az alattuk levő diákokra összpontosította.
Megpillantotta Sabrinát, aki új barátaival volt elfoglalva. Nem értette mi változott meg a barátságukban. Miért változtatta meg a stílusát, hogy új barátai legyenek, kérdezte saját magától, de nem tudta rá a választ. A fiúra nézett, majd minden figyelmét rá összpontosította. Kíváncsi volt a fiú gondolataira. Egy részt, hogy miért ilyen kedves vele.
" Szeretnék vele randizni, de nem merem megkérdezni tőle.Nem akarom siettetni."- hallotta meg a fiú gondolatait.
Meglepődve bámult maga elé, majd lemászott a fáról. Tyler utána ment, és segített neki lemászni. Annie szeretett volna elszabadulni otthonról, és így legalább megismerheti közelebbről is a fiút.
- Lenne kedved eljönni velem valahova?- kérdezte felbátorodva, amire a fiú meglepődött.
- Ma?- kérdezte a fiú, amire ő is felbátorodott.
Mintha egy álma vált volna valóra. Annie bólintott, majd szólásra nyitotta a száját.
- Iskola után van egy kis dolgom úgyhogy olyan négy óra felé értem jöhetsz.- ajánlotta, amire Tyler bólintott, és visszament a barátaihoz.
Annie most már nem hallott egyetlen egy hangot sem a fejében. Mintha csak elfújták volna őket. Figyelmét Sabrinára összpontosította, aki boldogan nevetett az új barátaival.
" De jó, hogy vannak új barátaim."- gondolta, amire Annie nagyon elszomorodott.
Most, hogy tudta uralni a gondolatolvasó képességét, ezért már nem kellett neki a zenelejátszó. Amint nem volt egyetlen egy órája sem felült a biciklijére, és elbiciklizett a bíróságra. Ott vár rá az apja már nagyon szerette volna látni őt. Eddig csak a képeken keresztül figyelte őt, de most élőben is megtekintheti. Amint odaért megkereste az apját. Ma a bíró meghallgatja mennyit változott az apja az elmúlt évek alatt. Utána pedig visszatérnek az édesanyjára. Sajnos nem találta őt sehol, ezért a tárgyaló terem ajtaja előtt sétált fel és alá. Sokáig várakozott. Még le is ült az ajtóval szembe, hogy lássa mikor jönnek ki onnan. Megnézte az órát, ami egyelőre három órát mutatott. Nem sokára kijött az édesapja Mary-vel együtt. Unokatestvérét azonban nem látta sehol. A bíró behívta a tárgyaló terembe, ahol elmondta, hogy mennyi ideje van felkészülni a tárgyalásra. Egy hetet kapott a bírótól. Egy hét múlva meg kell győznie őt, hogy miért akarja a közös szülői felügyeletet. Azonban nemcsak ez az egy problémája van ugyanis Mr. Jonesszal is foglalkoznia kell.
Ma délután Jane felkészült a ma estére, hogy betörjön a saját sulijába. Vett álruhát cipővel együtt. Az álruháit jól összepiszkolta. Utána megszerezte az iskola alaprajzát, a kamerák helyzetét, a biztonsági őrök számát, és hogy hol vannak a diákok aktái. Azt kell neki megszereznie. A szüleinek beadott egy kamu sztorit, hogy hol lesz az este. Azt mondta nekik, hogy egy barátnője partit rendezz, és oda fog menni ő is. Amint eljött az este jól kiöltözött mintha tényleg egy partira menne. Utána kisétált a házból, majd amint a szülei nem figyeltek az egyik bokorból elővette a táskáját, és beült az autójába. Beindította az autót, majd megállt távol az iskolától. Az autóban átöltözött, és ott felkötötte a haját. Kiszállt a kocsiból, majd megnézte az alaprajzot. Megtervezett rajta egy útvonalat, amit megjegyzett, majd elkezdett futni. Gyorsaságát folyamatosan növelte így elég gyors volt ahhoz, hogy ne lássák. Az útvonalat követve eljutott az igazgató irodájábá. A szekrényhez ment, ahol a harmadik fiókot nyitotta ki. Megkereste Annie aktáját, majd el akart volna menni, de valaki meglátta őt. Nem őr volt az, hanem az iskola laboratóriumában dolgozó barna hajú Gwen vette észre őt. Az egyik őr bekiabált, hogy mi történt odabent, de Gwen megnyugtatta nincs miért aggódnia. Gwen elvette tőle az aktát, majd visszarakta a helyére, és elkísérte Jane-t a laboratóriumába. Amint odaértek a laboratóriumos lány bezárta az ajtót. A laboratóriumban Jane értetlenül nézett a lányra.
- Lehet, hogy az őröket megtévesztheted, de engem nem. Láttam, hogy hogyan futottál.- mondta Gwen, majd megmutatta neki a felvételt, majd kinagyította a képet.- Ne aggódj nem mondom el senkinek, ha beavatsz a tervedbe!- ajánlotta, majd leült a monitor elé.
Jane nemet intett a fejével, és elment volna, de nem tudott. A laboratóriumos lány addig könyörgött, amíg el nem fogadta az ajánlatát, majd Jane beavatta a tervébe. Talán jól jön, hogy Gwen segít neki hiszen így könnyebben megszabadulhat Annie-től. Gwen megkereste az iskola számítógépén Annie önéletrajzát, majd kinyomtatta azt. A laboratóriumos lány elmondta Jane-nek, hogy  figyelni fogja Annie-t, és ha meg tud valamit róla azonnal jelenti. Jane ezután kiment a laboratóriumból, majd elfutott az autójáig. Ott visszaöltözött, majd az álruháját és az alaprajzot bedobta egy kukába. Megnyújtott egy gyufát, amit beledobott a kukába. Várta amíg a ruha és az alaprajz porrá nem ég. Utána rászórt egy kis földet, ami eloltotta a tüzet. Beült a kocsijába, majd haza ment, de nem az ajtón, hanem az ablakon keresztül. A lemásolt papírokat eltette az egyik fiókjába, majd lefeküdt aludni.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Feltettem a Mágikus Gyűrű tka 3/3-at a blogomra, örülnék ha elolvasnád, és komiznál! Puszi, LaMes. ♥

    http://lamestortenetei.blogspot.com

    ui: nagyon jó lett a fejid, elolvastam!
    További sok sikert és ihletet kívánok!
    Puszii, LaMes. ♥

    VálaszTörlés