2011. július 26., kedd

Éjfél 9-10. fejezet

Figyelem! A történetnek már nem sokára vége. Most már csak pár fejezet van hátra.

Igazság:

Annie kinyitotta a házának ajtaját, majd beinvitálta a barátait. Miután bent voltak a házba, becsukta az ajtót. Utána felment a szobájába, ahová barátaik követték őt. Leült egy székre, majd hagyta, hogy barátai is bejöjjenek rajta. Mind a ketten bementek a szobájába, de az egyik leült a másik csak állt. Sabrina percekig csak fel és alá járkált mivel nem tudta elhinni, amit látott. Tudta, hogy a barátnője csinálta, de sehogy se tudta.
"Nekem is van képességem, de nem hittem volna, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ilyenekre képes."-gondolta magában, majd próbálta elhinni.
Annie kezét úgy tartotta mintha megálljt parancsolt volna, majd abban a pillanatban a szék megmozdult, és barátnője mellé húzta. Sabrina leült a székre, és barátnőjére nézett.
- Neked is van képességed?- kérdezte barátnőjétől, aki értetlenül nézett vissza rá.
" Honnan tudta?"- kérdezte gondolatban Sabrina.
- Onnan, hogy gondolatolvasó vagyok.- válaszolta barátnője gondolatbeli kérdésére.
Sabrina felállt, majd erősen koncentrálva átváltoztatta alakját. Egy másik nő alakjában közeledett, majd visszaváltozott megszokott alakjába. Tyler nem hitte el, amit látott. Nem hitte el, hogy akibe szerelmes az egy ilyen lény. Ezt a gondolataiban ki is mutatta, amit Annie hallott. Tyler dühösen kiment a szobából, és a házból. Beindította az autót, majd elszáguldott Annie házától. Elment, de nem tudta, hogy hova. Egy bárnál megállt, majd vett egy italt, és megitta azt. Aztán megint vett egyet majd még egyet és még egyet.
Annie és Sabrina követte Tyler autójának kerék nyomait, de egyszer csak megszakadt. Egy ideig mentek, amíg tudtak. Hirtelen egy újabb földrengés tört, aminek következtében a földre estek. Sabrina tudta, hogy csak egy valaki tud ilyen földrengést előidézni. Annie a kezeit a halántékára tette, és emiatt halotta a város lakóinak gondolatait. Már megtanulta, hogyha nincs senki olyan a közelében, aki fontos lehet, akkor hogyan tudja kiterjeszteni a képességét. Hamarosan meghallotta azt, aki tud nekik segíteni. Kezeit elvette a halántékáról, majd az iskola felé futottak. Az iskola előtt őrök álltak. Sabrina átváltozott egy őrré, majd előbújt a bokorból. Odament a két őrhöz, és egy leadott nekik egy magyarázatot, hogy miért volt a bokorban. Eközben Annie kezét  az egyik szemetes felé tartotta, és elezdte mozgatni. Az egyik őr odafutott a szemeteshez, a másik ott maradt barátnője átváltozott testénél. Egy másik szemetest is elkezdett mozgatni. Az őr odafutott, majd megnézte mitől mozog. Annie gyorsan befutott az épületbe. Barátnője pedig visszaváltozott, és Annie után ment. A laboratórium felé mentek, aminek az ajtaja zárva volt. Annie kezét a kulcslyuk felé tartotta, majd pár perc múlva kinyílt. A laboratóriumban Gwen és Jane volt, akire számított. Gwen értetlenül nézett rájuk.
" Hogyan nyitották ki az ajtót?"- kérdezte saját magától, amit Annie meg is hallott.
- A képességemet használtam.- vallotta be Annie, majd megmutatta hogyan.
Ahogyan kinyitotta úgy be is tudta csukni. Gwen már értette hogyan jött be rajta, de nem hitte volna, hogy ő is képes ilyen dolgokat csinálni. Annie Jane-hez ment, majd megfogta a kezét, és csak utána akarta beavatni a dolgokba.
Jane lecsukta a szemét, majd pár perc múlva kinyitotta. Jane már értett mindent, majd elvette a kulcsot Gwentől. Kinyitotta vele az ajtót, és elkezdett futni. Jane nagyon jól tudta hova menne Tyler ilyen esetben így arra felé futott. Szereti őt, ezért segít Annie-nek. Amint megtalálta azt a bárt, elővette a telefonját, és üzent Gwennek, hogy hol vannak. Neki van kocsija így eltudja hozni ide a lányokat. Bement a bárba, majd a pincérnőhöz ment.
- Elnézést, nem látott ezt a fiút?- kérdezte, majd elővett egy fényképet róla.
A pincérnő útba igazította őt, majd arra felé ment. Nem sokára hallotta Tyler sikoltását. Lábait gyorsabban szedte, majd követte a kiálltás hangját. Meg is találta őket. Tyler megsebesült, és a földön feküdt, majd próbálta elállítani a vérzést. Volt ott egy másik fiú is, aki egy hang hullámot küldött feléje. Neki repült a falnak, majd leesett a földre. Ő túl kevés volt ehhez. Az ajtón bejött egy barna hajú lány, és elkérte tőle a fegyvert. A fiú odaadta neki a fegyvert, majd egy kötél tekeredett a fiú teste köré. Az ajtón bejött Annie, majd odaszaladt Tylerhöz. A barna hajú lányból Sabrina lett. A fiú alig kapott levegőt, mert a kötél a nyakán is volt. Hamarosan a fiú elájult, majd leesett a földre. Sabrina felsegítette a földről Jane-t, majd Tylerhöz futottak. Annie kezét a seb fölé tartotta.
- Ez fájni fog.- mondta, majd erősen koncentrált.
Tylernek fájt, ahogy Annie kihúzta a golyót, de utána a fájdalomnak nyoma veszett. Tyler sebe hirtelen összeforrt, mintha az a seb ott se lett. Felsegítették őt, majd elindultak a kocsi felé.

Információk:

Másnap reggel a Sabrina nagyon korán kelt, hogy időben eltudjon menni a legjobb barátnőjéhez. Miután felöltözött, megreggelizett, és elvégezte a reggeli teendőit. Felpattant a biciklijére, és elbiciklizett Annie házáig. Amint odaért letette a biciklit a kapu elé, majd kinyitotta a kaput. Az ajtónál megállt, és kopogott, mert nem akart udvariatlan lenni. Pár perc elteltével egy autó megállt, amiben Tyler és Jane ültek. Kiszálltak a kocsiból, majd kinyitották a kaput, és Sabrina mellé álltak. Nem sokára kinyílt az ajtó, amit Annie anyukája nyitott ki. Anyja szélesebbre nyitotta az ajtót. Amint mindannyian bent voltak ő kiment az ajtón, és becsukta maga után. Annie lejött a lépcsőn, és bement anyukája szobájába. Ott elkezdett kutatni. Mindenhova benézett ahova tudott, de nem talált semmi érdekeset. Mostanában az anyja minden apróságon nagyon kiborul, ezért nézte végig az szobáját. De még Jones ellen is kell találnia valamit, hogy ne kérhesse meg anyja kezét. Nem lehet ő az új mostohaapja. Kiment a szobájából, majd körül nézett mindenhol a konyhában. Jane és Tyler értetlenül nézte, ahogy Annie kutat valami után. Sabrina elmondta nekik, hogy ez miért fontos, és megkérte őket, hogy segítsenek neki. Beszálltak a keresésbe. Mivel többen voltak, ezért hamarabb át tudják kutatni az egész lakást. Jane benézett a fiókokba, de nem talált semmi olyat, amit kellene. Sabrina a lépcső alatt kutatott, de ott se talált semmit. Tyler a garázst kutatta át. Eleinte nem talált semmit, de az egyik doboz tele volt kis zacskókkal és gyógyszeres dobozokkal.
- Annie, találtam valamit.- kiállított oda nekik, és nem sokára meg is érkeztek.
Annie megnézte mi van a dobozban. Olyan zacskók voltak benne, amikben drogok is voltak. Anyja nem látszott olyan sápadtnak. A gyógyszeres dobozokban nyugtatók és altatók voltak. Betett két gyógyszeres dobozt és néhány kis zacskót egy papírzacskóba, majd visszamentek a konyhába.
- Most már csak azt kell megtudnom, hogy honnan szerzi őket.- mondta, majd a papírzacskót felvitte a szobájába, és jól eldugta őket.
Feltette a táskáját a vállára, és lement a többiekhez. A barátai indulásra készen álltak. Jane megkérte őket, hogy üljenek be a kocsijába, hogy elvigye őket a suliba. Mindannyian beszálltak az autóba, majd Jane beindította az autót, és elszáguldott az iskoláig. Amint odaértünk Jane leparkolta a kocsiját a szokásos helyre. Kiszálltunk a kocsiból, majd bementünk az iskola folyosójára. Ott szétváltak, és mindenki ment a maga dolgára.
Annie az irodalom terem felé vette az irányt, ahol dolgozatot írtak a Szép reményekből. Ott mindenki átnézte, amit mára megtanult, majd amint bejött a tanár mindenki eltette a tankönyvét. A tanár kiosztotta a lapokat, majd amint mondta, hogy mehet a diákok elkezdték. Mindenki írt, mert nagyon komolyan vették a dolgozat írást. Még a közepes átlagú tanulók is készültek erre a dolgozatra. Aki befejezte, az kivitte a lapot a tanárnak, és kiment az osztályból, hogy készüljön egy másik dolgozatra. Gwen meglátta Annie-t a folyosón, ezért kinyitotta az ajtót, és behívta. Odaadott neki egy fénymásolt lapot, majd Annie eltette a táskájába, és kiment a laboratóriumból. A menza felé vette az irányt, ahol elvett egy tálcát, majd rárakták a mai reggelit. Amint megkapta letette a tálcát az egyik asztalra, és elővette a táskájából a lemásolt lapot. Elkezdte olvasni, ami rajta van. Az böngészőn talált egy képet arról a lányról, aki megtámadta Sabrinát. Elvesztette az emlékezetét az utóbbi pár napról. Mintha egyszerűen kitörölték volna őket. A lapot visszatette a táskájába, majd elkezdte enni azt, ami a tálcáján volt. Nem sokára jött Sabrina, Jane és Tyler. Észrevették rajta, hogy valami nincs rendben, ezért megmutatta nekik a lapot, amit Gwentől kapott. Jane nézte meg először, majd adta tovább a többieknek. Azután gyorsan megették a reggelijüket, majd mentek a saját termükbe. Kivéve Jane-t, aki először egyenesen Gwenhez ment. Kinyitotta a laboratórium ajtaját, majd leült Jane mellé.
- Ezen kívül tudsz még valamit?- kérdezte Jane, amire Gwen bólintással válaszolt.
- Volt neki egy képessége, ami már nincs meg neki.- mondta, majd gyorsan megkeresett valamit a számítógépén.- Rájöttem, hogy a képességük nem állandósult vagyis csak egy ideig tartott.Először elvesztette a képességeit, és csak utána törlödött ki az utóbbi két hét az emlékezetéből.- magyarázta, majd megmutatott neki egy elemzést.
Ezt követően Jane kiment, majd ment a saját terméhez. Amint leült a saját helyére már be is csengettek. Gyorsan átnézte a tegnapi anyagot, majd a tankönyveit berakta a táskájába. A tanár már kiosztotta a lapokat csak várni kellett arra, hogy azt mondhassa mehet, ami pár perc elteltével be is valósult. Utána mindenki elkezdett írni valamit a lapjára. Jane alig tudott koncentrálni, ezért sokszor meg kellett állnia. Egy folytábban azon a dolgon járt az esze, amit Gwen mondott neki. Óra végére, azért sikerült megírnia a dolgozatot.
Annie végzett leghamarabb az óráival így ő korán haza mehetett. Mivel Jane nem tudta haza vinni őt, ezért képtelen volt gyalog megtenni az utat. Amire haza ért már az anyja otthon volt. Táskáját letette a kanapéra, majd bement a konyhába, ahol készített magának egy ebédet. Amint elkészült kitette egy tányérra, és megette. Anyja az asztal egyik oldalán ült, és valamit rajzolgatott a füzetébe. Annie gyorsan megette az ebédjét, majd felvette a táskáját, és felment a szobájába. Ott elkezdte megcsinálni a házi feladatát. Nem telt bele sok időbe mire végzett vele. Utána bepakolt a táskájába a tankönyveit. Ezt követően megvárta míg az anyja elmegy itthonról. Amint ez bekövetkezett a kertbe ment, ahol körül nézett. Anyja nagyon szerette a virágokat, ezért ha tehette mindennap elültetett a földbe egy virágot. Annie minden virág tövét megnézte hátha talál ott valamit. Talált is, de nem az anyjával kapcsolatos. Egy újság volt a sok ezer virág között, amit a képességével ki vett onnan. A mai újság volt, amit elolvasott.
Emlékezett vesztettek
Az áruház parkolójában a rendőrség egy lányt talált az egyik kocsi alatt. Még élt. Nem tudják hogyan kerülhetett a kocsi alá. A lány elvesztett két hetet az emlékezetéből. Senki sem tudja, hogy hogyan történhetett. A másik, aki emlékezetét vesztette az az egyik bár alatt találták meg. Életben volt. Neki egy hónap esett ki az emlékezetéből. Az ügyre Dr. Strongot és Dr.Grey-t állították az ügyre.

Annie amint elolvasta az újságot felvitte a szobájába, és eldugta nehogy valaki megtalálja. Először meg akarja mutatni a barátainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése