2011. július 24., vasárnap

Éjfél 8. fejezet

Jó és rossz:

Jane nagyon korán felkelt. Ugyanis véghez akarja vinni a tervét. Elővette a fiókjából a lemásolt papírokat, majd leült a számítógépe elé. Bekapcsolta azt, ami kicsit lassan ment, majd megnyitotta a levelezőt, amivel leveleket lehet elküldeni. A név mellé névtelent írt, cím mellé leírta az egyetem e-mail címét, tárgy mellé Annie valódi önéletrajzát írta. Utána elkezdte írni a levelet. A fénymásolt lapok nagy részét felhasználta. Mivel minden szó igaz benne, ezért nem utasíthatják vissza. A levél végére leírta az iskola igazgatójának telefonszámát, akinél az akta volt. Ő könnyen tudja bizonyítani, hogy ebben a levélben a színtiszta igazság van. A tekintetével gyorsan átnézte, majd elküldte a levelet. Utána a lemásolt lapokat apró darabokra tépte, és bedobta a kukába. Miután minden dolgát elvégezte, kiment a háza elé, hogy megnézze a postaládát. Kivette onnan a leveleket, majd megnézte őket. Köztük volt egy olyan levél, amire már régóta várt. Az egyetemről küldték a levelet, amiben az áll, hogy felvették vagy sem. Gyorsan kibontotta a levelet, majd elkezdte olvasni, ami benne állt.
Sajnálattal jelentjük, hogy jelentkezését a Duke egyetemre elutasítottuk.
Amint elolvasta a szörnyű hírt, bement a ház, és felment a szobámba. Előtte a többi levelet letette az asztalra. A szobájában elővette az íróasztalából még egy jelentkezési lapot, majd kitöltötte a lapot. Betette a lapot egy üres mappába, és elrakta a táskájába. A karórájára nézett, majd a szekrényhez rohanta. Elővett belőle néhány ruhát, és lerakta az ágyra. Gyorsan felöltözött, majd lement a konyhába, ahol csinált magának egy szendvicset. Gyorsan megette a szendvicset, majd a kocsijához sietett. Beindította az autót, és elszáguldott az iskolába. Amint odaért az iskolába, leparkolta az autóját a szokásos helyére. Kivette a táskáját a kocsiból, és ezután bement a suli folyosójára, ahol megkereste a kémia termet. Kémia órán a reakciókat vették, amire egyáltalán nem is figyelt. Nem rajongott a kémiáért, ezért nagyon rosszul sikerültek a dolgozatai. Csak néha sikerült összehoznia egy jó jegyet. Mostanában csak arra figyel, ami a vizsgában is lesz. Ezt a tanár mindig elmondja az óra elején. A kémia tanár elmondta így nem is kellett figyelnie az órára. Amint kicsengettek, összepakolta a tankönyveit, és kiment a teremből. Utána a menzára ment, ahonnan elvett egy tálcát, és beállt a sorba. Hamarosan rákerült a sor, ezért a szokásosat kérte, amit meg is kapott. Felvette a tálcáját, majd körülnézett. A szokásos helyére készült, de meglátta, hogy a helyét Sabrina foglalta el. Az egyetlen üres hely Annie mellett volt, aki mellé a legkevésbé ült volna. Annie sem ült egyedül, mert mellette Tyler foglalt helyet, és beszélgettek. Hirtelen felbátorodott, és afelé vette az irányt. Annie annyira el volt foglalva, hogy nem is vette észre Jane áll mellette. Jane megérintette a vállát, aki megfordult.
- Szia Annie!Leülhetek?Tudod Sabrina elfoglalta a helyemet, és nem volt más hely.- magyarázta a dolgot.
- Persze.- válaszolta rá kicsit meglepődve Annie.
Jane leült a mellette levő székre, majd úgy tett mintha enne, de igazából hallgatta, hogy miről beszélgettek. A randijukról beszéltek, hogy milyen csodálatos volt, de azt nem említették akkor mit beszéltek. Amint Tyler elment Jane megkérdezte miről beszélgettek. Róla is volt szó, de azt nem említette, hogy mit beszéltek. Az ételét megette, majd visszarakta a tálcát. A következő órára sietett. Megkereste a történelem termet, majd figyelmesen megjegyzett belőle minden egyes szót. Csakhogy még óra közben kíváncsi volt, hogy vajon mit beszéltek róla tegnap este. Amikor kicsengettek, összepakolt, és elhagyta a termet. A folyosón meglátta Tylert, ezért azonnal odament hozzá. Megérintette a karját, de abban a pillanatban a szeme lecsukódott.
" A parkban Annie és Tyler sétálgatott, majd megláttak egy szökőkutat, és azonnal odamentek. Annie levette a cipőjét, majd belement a vízbe. Tyler eleinte vonakodott, de végül megadta magát, és a vízben kötött ki. Vízzel locsolták egymást, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a fiú a derekánál fogva magára rántotta a lányt. Együtt beleestek a vízbe, és az eddiginél is vizesebbek lettek.
- Jane-re gondoltál úgy, mint egy szeretőre?- kérdezte Annie, majd leült a szökőkút szélére.
Tyler a fejével nemet intett.
- Nem félsz, hogy féltékeny lesz ránk?- tett fel még egy kérdést.
- Ha Jane féltékeny akkor általában jó dolgokat szokott csinálni.Hálás vagyok neki, hogy elmondta az igazat Oliviáról.- mondta hálálkodva, amitől a lány megkönnyebbült."
Kinyitotta a szemeit, majd elengedte Tyler kezét, aki kíváncsian nézett rá. Jane nemet intett a fejével, majd a következő órájára sietett. El kell fogadnia, hogy ő csak egy barát lesz neki az életében.
Sabrina iskola után új barátaival elment vásárolni a közeli áruházba. A lányok beszálltak az autójukba, ahová beengedték új barátnőjüket. Sabrinánál nem volt sok pénz, de úgy gondolta, hogy egy felsőt talán ki tud fizetni. Amint odaértek kiszálltak az autójukból, és bementek az áruházba. Mindenki választott magának egy ruhát, majd felpróbálták azt. Sabrina mindegyik felsőnél az alakváltoztató képességét használta így szinte minden ruha darab jól állt rajta. Épp fizetni indultak amikor hirtelen egy földrengés rázta meg az áruházat. A ruhárt leestek a fogasról, a cipő leestek a földre, az ékszerek pedig apró darabokra törtek. Sabrina arra felé ment, ahonnan ez a földrengés jöhet. Jó irányba ment, mert a földrengés egyre erősödött, majd hirtelen a földrengés megállt. A földrengést egy férfi okozta, aki a kezével csinált valamit, ezért tört rájuk ez a hirtelen jött földrengés. A fiú olyan erős hang hullámokat csinált, ami a levegőben elterjed, és ezáltal megmozdítja az épületet. Sabrina megvárta, amíg a lány elment, majd erősen koncentrált, hogy felvehesse az ő alakját. Ekkor előbújt a rejtekhelyéből, és a fiú elé ment, aki észre se vette. Megfogott egy vasrudat, majd azzal hátulról fejbe csapta a fiút. Visszaváltozott eredeti alakjába, de jött a lány, aki meglátta a barátját a földön heverve.
- Mondták már neked, hogy ne avatkozz bele más dolgába.- mondta mérgesen a lány, majd a kezével tüzet csiholt.
Sabrina menedékhelyet keresett, ami elrejti őt a lány elől, de nem sikerült, mert a lány ügyesebb volt ő nála. Poroltó viszont nem talált, ezért  egy ajtó felé vette az irányt. Szerencsére ki jutott onnan, de az ajtó a parkolóházba vezette. Elbújt az egyik autó mögé, és közben óvatosan kilesett onnan. A lány a parkolóházba ért. Alaposan körülnézett hátha talál valami nem oda illőt, de nem volt szerencséje. A kezeit lángok borították, majd összetette a kettőt, és tűzgolyót csinált, majd az egyik autóra célzott. A kocsi megmozdult egy kicsit, de nem sokat. Tovább csinálta ezt. Sabrina az egyik oszlop mögé lopakodott. Elővette a mobilját, és felhívta Annie-t. Volt egy terve, hogy hogyan lépjen le innen, de ehhez kell a barátnője. Amint felvette halkan beleszólt.
- Annie gyere értem, és ne hagyd, hogy többet ilyet csináljak!- kérte meg rá őt suttogva.
- Hol vagy most?- kérdezte barátnője aggodalmasan.
- Az áruház parkolóházában 20 percnyire a sulitól.- mondta meg hol van.
- Ne menj sehová.Máris megyek.- mondta Annie, majd letette a telefont.
Amint letette Annie a telefont megkereste rajta Tyler számát, majd elküldött neki egy üzenetet. Kiment a házból, majd bezárta maga után. Anyja csak este jön haza, mert nagyon beindult az áruház. Kinyitotta a kaput, majd az iskola felé rohant. Útközben megérkezett hozzá Tyler, aki felvette. Tudatta vele merre kell menni, majd a parkolóház előtti bejáratnál állította meg. Kiszállt a kocsiból, és bement a parkolóházba. Először csak belesett, de amint látta, hogy nincs itt senki bátran beljebb ment. Arra felé ment, ahonnan a hangokat hallotta. Egy barna hajú lány épp tűzgolyókat dobált, majd hirtelen előjött Sabrina a rejtekéből, de már nem volt hova bújnia. Annie kezét az egyik autó felé mutatta, amit beindított. Folyamatosan koncentrált, majd az autót a lány felé irányította. A kocsi elütötte a lányt, aki a földre esett. Az autót a lány fölé helyezte, majd megállította. Annie előjött a rejtekhelyéből, majd barátnőjéhez futott. Megfogta a kezét, és kimentek a parkolóházból.Tyler beindította az autót, majd elvitte onnan a lányokat. Sabrina értetlenül, de meglepődve nézett régi barátnőjére.

1 megjegyzés:

  1. Hali!
    Elolvastam a fejit, és nagyon tetszett!
    Kíváncsi vagyok mit fogsz kihozni a történet folytatásából! Nagyon izgii minden! *-*
    Siess a folytatással, puszii:
    LaMes. ♥

    ui: láttam, hogy írtál nálam egy kérdést. Ha szeretnéd, hogy válaszoljak rá, írj egy e-mailt ide, és mindent leírok:

    lames98@gmail.com

    Puszii, LaMes. ♥

    VálaszTörlés